Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Merirosvoretkiä ja vesipuistoja rantalomakohteissamme

Etelän rantalomakohteemme tarjoavat lapsiperheille riemastuttavia elämyksiä! Vietä päivä merirosvona Kreetalla tai lähde kokeilemaan jopa 3 metrin korkuisia keinoaaltoja Teneriffalle! Lomapäivä vierähtää kuin siivillä eläin- ja vesipuistoissa, joissa on ihania eläimiä ja vesiriemuja koko perheelle. Rantalomakohteissa ei lasten aika käy pitkäksi!

Päivä merirosvona

Kun merirosvolaiva Black Pearl, Musta Helmi irrottautuu Soudan lahden satamasta Kreetalla, on tiedossa seikkailuntäyteinen päivä. Pienet merirosvot kokevat päivän aikana maagisen merirosvoseikkailun, johon kuuluu kadonneen aarteen etsintää, miekkataistelua, pelejä ja jopa lankulla kävelyä! Isommat merirosvot kokevat henkeäsalpaavien maisemien lumoa ja  rentoutumista merellä, sillä laiva lipuu upeiden maisemien ja nähtävyyksien ohi. Välillä laiva ankkuroituu suojaisiin poukamiin, joissa voi pulahtaa turkoosinsiniseen tai kristallinkirkkaaseen veteen. Kun laiva iltapäivällä rantautuu takaisin Soudan lahteen, on jokaisen merirosvon kasvoille piirtynyt onnellinen hymy.
Kreetan saarella on upeiden luonnonrantojen lisäksi vesipuistoja, joissa kuluu koko päivä kuin siivillä. Suosituin vesipuisto on Hersonissoksen Aqua Plus Water Park. Pääaltaassa voi pelata vesipalloa, 15 metrin korkuinen tsumani – tai hydrotube-putkiliukumäki  houkuttelee isompia lapsia. Pienemmille vesipedoille riittää  iloa  ja  jännitystä Octopus-liukumäessä.
Amazonas Park eläinpuistossa saattaa utelias apina hypätä olkapäillesi🐒

Tutustu Kreetaan

Kreeta

Kreeta

Matkakohde

Keinoaaltoja ja akvaarioita

Etelä-Teneriffalla Costa Adejessa sijaitsee maailman parhaaksi vesipuistoksi valittu Siam Park, jossa riittää tekemistä koko perheelle. Tänne kannattaakin varata koko päivä aikaa.  Puisto on laajuudeltaan 46 neliökilometriä. Hurjilla, jopa 3 metrin korkuisilla keinotekoisilla aalloilla voi opetella vaikka surffaamaan. Lapset eivät koskaan kyllästy vauhdikkaisiin liukumäkiin, joita löytyy alueelta eri pituisia. Puiston laitteet, patsaat ja puutarhat on teemoitettu thaimaalaisen mytologian mukaan.  Leveä Mai Thai -joki halkoo puistoa. Mielenkiintoisiin kohteita ovat myös alueen käärmeviidakko ja ”Kadotettu kaupunki” Lost City.
Yksi lomapäivistä vierähtää helposti myös  Pohjois-Teneriffalla, Puerto de la Ceuzissa sijaitsevalla Loro Parque-eläintarhalla, jonka moninaisia eläimiä ihastellessa nousee ennenkaikkea suuri kunnioitus eläimiä ja luontoa kohtaan.  Siellä sijaitsee muun muassa maailman suurin akvaario.

Tutustu Teneriffaan

Teneriffa

Teneriffa

Matkakohde

Euroopan suurin vesipuisto

Rodoksen Falirakissa sijaitsee Euroopan suurin vesipuisto Faliraki Waterpark, jossa  on liukumäkiä kaikenikäisille ja rohkeustasoille. Rohkeimmat kokeilevat Kamikaze ja Free Fall -laskuja,  ja pienemmät polskijat nautiskelevat omalla lastenalueella. Joku ottaa rauhallisesti vesirenkaiden päällä kelluen. Vesipuiston kartingrata, keilahalli ja minigolfrata takaavat lomariemuja myös aikuisille.
Falirakin neljän kilometrin pituisella hiekkarannalla vierähtää helposti koko päivä  joko loikoillen ja aurinkoa ottaen tai mitä erilaisimpien vesiurheilulajien parissa.
Saaren monissa eläinpuistoissa voi nähdä vapaana eläviä eläimiä kuten riikinkukkoja ja  satojatuhansia perhosia sekä eläintarhan asukkeja, kuten kenguruita, kameleita ja aaseja. Päivän kruunaa poniajelu Farman eläintarhassa.

Tutustu Rodokseen

Rodos

Rodos

Matkakohde

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa