Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Vesipuistojen riemua

Baltiassa on valtava määrä toinen toistaan upeampia vesipuistoja. Ota aikaa irti arjesta, pakkaa perheesi autoon ja lähde viihtymään monipuolisiin, iloa ja energiaa tarjoaviin Baltian vesipuistoihin, joissa voit laskea hurjiakin liukumäkiä ja rentoutua lukuisissa erilaisissa saunoissa ja porealtaissa.

Perheesi laatuaikaa Baltian vesipuistoissa

Baltian suositut vesipuistot täyttyvät lasten riemullisista kiljahduksista, kun vatsanpohjasta kirpaisee hurjissa liukumäissä ja muissa suosikkivempeleissä. Aikuisten  tyytyväisyyden huokaukset täyttävät saunojen lauteet  ja porealtaat, kun kuplivat poreet hyväilevät ihoa. Baltian upeat vesipuistot odottavat sinua ja perhettäsi.

Ison vesipuiston riemut Tallinnan kupeessa

Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus. Se on kokonainen vedenalainen kaupunki asukkaineen ja tarinoineen. Atlantiksessa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat. Vesipuistosta löytyy tilaa 4000 m2:n verran. Koko perheen iloksi vesipuistossa on useita eri kokoisia altaita sekä kuusi erilaista ja eri kokoista vesiliukumäkeä. Vesipuisto on yhteydessä Viimsin kylpylään sekä kylpylän saunamailmaan, jonka voi myös lisämaksusta liittää vesipuistokäyntiin. Atlantis H2O Aquapark on yhdistetty käytävän kautta Tallinn Viimsi SPA:n spa- ja saunakeskukseen. Vesikeskuksen kävijöillä on lisämaksusta mahdollisuus nauttia erilaisista spa- ja saunapalveluista.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Monipuolinen allasosasto Tallinnan sydämessä

Tallinnan vanhankaupungin kupeessa sijaitsevassa Kalev Spa kylpylästä löytyy yksi Pohjois-Viron suosituimmista vesipuistoista. Vesipuistossa on useita altaita, porealtaita, vesiliukumäkiä ja erilaisia, rentouttavia saunoja kaiken ikäisille. Kylpylähotellissa majoittuessasi voit myös  varata monipuolisesti kauneushoitoja, vartalohoitoja ja hierontaa.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Perheiden ykköskohde Pärnussa on Paradiis

Valkeiden hiekkarantojen äärellä, Pärnussa sijaitseva Tervise Paradiis  kylpylä kätkee sisäänsä riemullisen vesipuiston, jonne mahtuu kerralla jopa 700 vesipetoa. Rohkeimmat kiipeävät hyppytasanteelle ja polskahtavat 4 metriä syvään veteen.  Joku uskaltautuu 100 metriä pitkään liukuputkeen, jossa erilaiset ääni- ja valotehosteet tuovat jännitystä pitkään liukuun. Liuku tapahtuu kumirenkailla yksin tai kaverin kanssa. 11 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtötasanteelta saavat alkunsa neljä erilaista vesiliukumäkeä, joista pisin on jopa 85 metriä pitkä. Vesipuiston varustukseen kuuluu myös  seikkailuallas, kiipeilyseinä uima-altaassa, vuoristojoki koskineen, porealtaat, löyly- ja höyrysaunat ja ulkoallas. Tervise Paradiisin vesipuistossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille vesitemmeltäjille.

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Rakvere tarjoaa jokaiselle jotakin

Rakveressa sijaitsevassa korkeatasoisessa Aqva Hotel & Spa kylpylässä on monipuolinen vesipuisto ja saunaosasto, jossa vierähtää niin pienten kuin isompienkin uimareiden aika kuin siivillä. Siitä pitävät huolen  myrskyävä meri-allas virtauksineen ja aaltoineen, nautiskeluallas vedenalaisine hierontapisteineen, vastavirta-allas, ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas, 25-metrinen 6 radan kuntouintiallas sekä valoefektein varustettu Black Hole -vesiliukumäki. Perheen pienimmille on lisäksi 2 lastenallasta. Seitsemän saunan joukossa on kaksi  aromihöyrysaunaa, suolahöyrysauna, infrapunasauna, sanarium eli kostea 60-asteinen rentoutumissauna sekä 85- ja 110-asteiset perinteiset saunat. Lisäksi löytyy kylmävesiallas, poreallas.

Tutustu Rakvereen

Rakvere

Rakvere

Matkakohde

Baltian suurin vesipuisto

Jurmalassa sijaitseva  Livu Aqvapark eli Liivin vesipuisto on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista.  Sieltä löytyy mitä mielikuvituksellisimpia liukumäkiä, kuten 4 metriä leveä liuku, jossa koko perhe voi laskea yhtä aikaa, täysin pimeässä tapahtuva liuku tai huimaava tornado liuku, joka on ainoa laatuaan koko Euroopassa. Siellä on vesipomppupaikkoja, sukellusallas ja vaikka mitä. Kesäkaudella käytössä on myös ulko-aluee. Yli 40 erilaista laitetta sekä kylpyläalue takaavat sen, että täällä riittää tekemistä koko perheelle vaikka koko päiväksi.

Tutustu Jurmalaan

Jurmala

Jurmala

Matkakohde

Vesipetojen päivä Vilnassa

Liettuan pääkaupungissa Vilnassa sijaitsee Vichy Aqua Park, johon on luotu polyneesialainen tyyli ja ympäristö. Vesipuisto pitää sisällään monta pitkää ja hurjaakin liukumäkeä, erilaisia saunoja, poreita, virtaavaa vettä ja aallokkoa. Myös erilaisia kylpylähoitoja on tarjolla.

Tutustu Vilnaan

Vilna

Vilna

Matkakohde

Kieppuvia liukumäkiä Liettuan etelärajalla

Druskininkain kylpyläkaupungissa, noin 130 kilometrin päässä Vilnasta Etelä-Liettuassa sijaitsee 30 000 neliömetrin kokoinen täyden palvelun lomakeidas. Druskininkai Aquapark vesipuistossa on  useita vesiliukumäkiä, joista korkein kohoaa jopa yli 200 metrin korkeuteen. 30 asteen lämpöinen uima-allas korkeine palmupuineen ja saunoineen vie trooppisiin nautintoihin. Voit nauttia erilaisista altaista, saunoista, lukuisista vesiliukumäistä, vastavirroista, hierovista suihkuista ja porealtaista. Varattavissa on myös erilaisia hoitoja. Voit tehdä Druskininkai Aquaparkiin päiväretken Kaunasin lomallasi.

Tutustu Kaunasiin

Kaunas

Kaunas

Matkakohde

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa