Bonusta jokaisesta matkasta!

Länsi-Suomen Road Trip -matkat

Länsi-Suomen Road Trip -reissulla voit tutustua kotimaan upeisiin maisemiin! Länsi-Suomesta löytyy nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Nauti merenrannasta Yyterissä, tarkkaile Turun kaupunkielämää Aurajoen varrella, ihastu Ruissalon ulkoilureitteihin ja lähde retkelle Naantaliin!

Länsi-Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja, joihin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan. Välimatkat eivät ole pitkiä, joten autolla ajelun lomassa ehtii ottaa rennosti. Matkan varrella on isompia kaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja puutaloalueineen, meren tuoksua ja hiekkadyynejä. Omalla autolla matkustaminen antaa vapauden pysähtyä siellä missä huvittaa!

Polski Yyterin kylpylän poreissa, nauti merenrannasta uniikissa ympäristössä Yyterin hiekkadyyneillä tai lähde tutkimaan mitä Porin kaupungilla ja Kirjurinluodolla on annettavaa. Voit myös vierailla omaleimaisessa puutalokaupungissa Reposaaressa.

Porin ja Yyterin yhteydessä kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa idylliseen Kristiinankaupunkiin, jossa voit viettää päivän ihailemalla tunnelmallista puutaloaluetta ja koko kaupungin pituista rantaviivaa sekä herkutella lounasta merellisissä maisemissa.

Porin ja Turun väliin jää myös toinen upea puutaloidylli, tunnelmallinen Vanha Rauma, jossa värikkäät puutalot hehkuvat auringossa. Vanha Rauma on UNESCOn maailmanperintökohteenakin tunnettu, joten pysähtyminen ehdottomasti kannattaa.

Matkalle voit valita majoituksen joko Turusta tai Naantalista. Turussa riittää tekemistä kaikille – löytyy historiaa ja nähtävyyksiä, rentoa tunnelmaa Aurajoen laidalla, aktiviteetteja Samppalinnanmäellä ja hienot ulkoilumaastot Ruissalossa. Naantalin merenrantakaupungissa perheitä houkuttelee kesäaikaan Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Merellinen Naantali ja viehättävä vanhakaupunki hurmaa kaikkina vuodenaikoina!

Miksi lähteä Länsi-Suomeen omalla autolla?
Näe monta kohdetta samalla matkalla
Omalla autolla matkustamisen vapaus
Yyterin uniikit hiekkadyynit
Ruissalon upeat ulkoilumaastot
Turussa historian havinaa
Naantalin kesäinen tunnelma

Matkat

Omalla autolla Yyterin hiekkarannoilta Turkuun

Kristiinankaupunki-Pori
Pori ja Yyteri (1 yö)
Pori-Rauma-Turku
Turku (oman valitsemasi määrä öitä)
Lähde kiertämään kotimaata omalla autolla! Matka sisältää yhden yön Porissa ja oman valintasi mukaan 1-5 yötä Turussa.


Omalla autolla Yyterin hiekkarannoilta Naantaliin

Kristiinankaupunki-Pori
Pori ja Yyteri (1 yö)
Pori-Rauma-Naantali
Naantali (valitsemasi määrä öitä)
Lähde kiertämään kotimaata omalla autolla! Matka sisältää yhden yön Porissa ja oman valintasi mukaan 1-5 yötä Naantalissa.


Omalla autolla Turusta Yyterin hiekkarannoille

Turku (valitsemasa määrä öitä)
Turku-Rauma-Pori
Pori ja Yyteri (1 yö)
Pori-Kristiinankaupunki
Lähde kiertämään kotimaata omalla autolla! Matka sisältää oman valintasi mukaan 1-5 yötä Turussa ja yhden yön Porissa.


Omalla autolla Naantalista Yyterin hiekkarannoille

Naantali
Naantali-Rauma-Pori
Pori ja Yyteri
Pori-Kristiinankaupunki
Lähde kiertämään kotimaata omalla autolla! Matka sisältää oman valintasi mukaan 1-5 yötä Naantalissa ja yhden yön Porissa.


Parhaat vinkit matkalle

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
8 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
8 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
8 °C
heinäkuu
21 °C
lokakuu
7 °C

Katso ilmakuvaa Yyteristä!